Kaymanov blog

moje vyplody XD

04 januára 2010

Návrhy na kostým pre AS/GE 2010

Tak Comic Salon 2009 ma celkom navnadil nielen behať tam v kostýme, ale aj sa zúčastniť súťaže takže by sa zišlo spraviť niečo známejšie. Návrhov mám niekoľko a ťažko sa mi rozhoduje..

Spike Spiegel
Hlavná postava z anime/manga Cowboy Bebop. Čo by bolo treba: modrý oblek a mierne ho upraviť (rukavy a okolo krku), žltá košeľa problém nebude, najlepšie airsoftová zbraň - Jericho (ale asi aj CZ75 bude ok keďže Jericho je jej kópia z izraelu). Potom asi nafarbiť vlasy na zeleno :))


Inžinier z TF2
Jedna z najlepších online hier. Obsahuje kopu postáv, ale jedna z najlepších je Inžinier. Pravdupovedať radšej mám Heavyho (ale to by som sa musel oholiť) a Pyra (no zohnať a behať v tej plynovej maske...)..
Kostým nebude veľký problém :) nejaké monterkové nohavice, potom modrú košelu (alternatívne červenú), prilbu a hasák veľký. Čiže to skôr beriem ako zálohu ak by sa ostatné nepodarilo..



Vash Stampede
Hlavný hrdina z anime/manga Trigun (a manga Trigun Maximum). Veľmi veselý chlapík :) Kostým je v istých častiach ľahký - odfarbiť a nagélovať vlasy, dlhý červený kabát. Problém sú si kovové veci čo má na rukaviciach a na nohách.


Bill
Ide o postavu z počítačovej hry Left 4 Dead. Dosť známa :). V podstate ide o strielanie zombíkov a záchranu seba a ďalších troch kolegov (Bill, Zoey, Francis, Louis).

Výhoda Billa je, že má celkom jednoduchý kostým: tričko, zelené gate a vetrovka a baretka :) Zbraň čo drzí v ruke mám airsoftovú (len je zase dosť veľká na to s ňou tam behať..).



Gordon Freeman
Veľmi známa herná postava z hernej série Half Life. Nedávno vyhral súťaž o najlepšieho herného hrdinu a to už je čo povedať v konkurencii ako Mário alebo Lara :).
Bohužiaľ spraviť HEV oblek nie je žiadna sranda. Aj preto som už Gordona vyškrtol zo zoznamu, ale nechávam ho tu pre kompletnosť.. Ideálne by mal byť z plastu čo výjde aj draho aj to bude náročné na domácu výrobu. Ďalšia možnosť je nejaké to biele z televizoro a inej elektroniky no to tiež treba upraviť, nafarbiť a nebude to pevné a asi ani dobre vyzerať.. HEV oblek je podstate to najdôležitejšie, ostatné veci až tak nie no tie sa samozrejme ľahko zoženú: okuliare (pre mňa bez sklíčok), šperhák, mierne upraviť bradu a ostrihať trochu vlasy.
Gordona som už v podstate zavrhol takže mám ho tu len, že by to bolo fajn ísť za neho :)


No tak mi skúste dakto poradiť :)

Čítaj celé.